UAEU2.JPG

Напередодні свята медичних працівників Ватутінська міська організація ветеранів провела зустріч з ветеранами медичної справи. Тему зустрічі  “Спасибі вам за труд неоціненний, шановні наші  медпрацівники” обрали не даремно, адже праця медиків дійсно є однією з найважливіших, найнеобхідніших і найшановніших професій. Їх  праця – це щоденна боротьба з недугами, це врятовані життя, повернуте здоров’я.

На святкову зустріч прийшли ветерани, які в різні часи працювали в медичних закладах міста, а двоє з поміж присутніх відшліфовували свої медичні навички ще в роки Другої світової війни. Це Діна Татієвська, яка під час війни  була сестрою милосердя, але в післявоєнний період обрала іншу професію, та Валентина Ювченко, лікар гінеколог, яка все своє життя присвятила медицині.

Серед учасників зустрічі лікарі: Василь Гредюшкін, Валентина Барвінченко, Іван Артеменко, Раїса Гончаренко; акушерки пологового відділення: Валентина Ужва, Галина Задорожня; медичні сестри: Раїса Лелека, Анна Гредюшкіна, Антоніна Рябошапка, Ольга Гержод, Тамара Стеценко; клінічний лаборант Діна Козловська, Почесний донор України Анатолій Корнієнко та кухар лікарні Лідія Ардєєва.

Усіх присутніх ветеранів медичної галузі привітав солодощами та теплими словами міський голова Олександр Лисюк. Він наголосив на неоціненному внеску медиків у становленні і розбудові міста, у підготовці молодого покоління медичних працівників, подякував за відданість обраній професії, за милосердя і професіоналізм. Побажав всім віка довгого і здоров’я міцного, мирного неба та рідної землі під ногами.

Про трудовий шлях кожного з учасників зустрічі  розповідала Наталія Котик, голова ветеранської організації, вручала подяки, а Маргарита Кравченко, секретар організації радувала присутніх вдало підібраним записом пісень. Дарували свої пісні і учасники фольклорного колективу «Скаливатчанка».

Дуже хвилюючим моментом для всіх, були слова вдячності Валентини Дроздової Валентині Ювченко за врятоване життя її мами, її особисте, а пізніше її сина.

Присутні ділилися своїми спогадами і про пацієнтів, і про різні робочі ситуації. Спогади перепліталися з піснями, гумором. Зустріч пройшла в теплій, душевній атмосфері.

Наталія Володимирівна висловила слова вдячності депутату міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка Олегу Ступнику, який надав матеріальну допомогу  в організації зустрічі.

Інформація Ватутінської міської організації ветеранів