gerbuk.JPG

Дев’ятий день у таборі «Веселий вулик» - День здоров’я. Загони «Живчики» та «Дзвіночки» здійснили прогулянку до лісу, а «Енергійні» - до міського парку. З останніми на природі було проведено  вікторину «Спорт. Здоров’я. Життя».

Цікавою та змістовною була екскурсія загону «Козаки-січовики» до міської бібліотеки для дорослих.

У загоні «Посмішка» відбувся захід «Подорож до міста Здоров’янська», а також діти виготовили чудові колажі на тему «Твоє здоров’я у твоїх руках».

У загоні третьокласників пройшов турнір «Найрозумніший» та гра «Крокодил», яку провела шкільний психолог.

Десятий день відпочинку у таборі «Веселий вулик» був присвячений воді. Під час пізнавальної гри-вікторини «Вода на планеті Земля» між загонами «Енергійні» та «Козаки-січовики» діти дізналися багато цікавого про властивості води, а також продемонстрували свої знання про Світовий океан та його мешканців.

Діти початкової ланки завзято шукали «солодкий пакет», нишпорячи по всій території табору за знайденими записками. Віднайти солодощі вдалося загону «Посмішка». Потім з учнями було проведено заняття за програмою сталого розвитку «Важливість води для людини».

Першокласники із загону «Живчики» разом з психологом школи створювали роботи на тему «Добро починається з тебе» технікою «краплино терапія».

«Дзвіночки» (2 клас) влаштували «велике обливання», щоб підкреслити значення води для здоров’я людей.

Інформація загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6