UAEU2.JPG

7 день в пришкільному таборі «Дружба» пройшов на «Острові скарбів». Цього дня всі табірці перетворилися на справжніх індіанців. Вони мали змогу перейменувати свій загін на плем’я та дати йому назву, а командира загону перетворити на справжнього вожака племені з цікавим ім’ям.

Всі племена станцювали імпровізований ритуальний танець на галявині у міському парку, взяли активну участь у конкурсах: «Краща маска індіанця», «Окомір», «Найвлучніший мисливець» та «Запасливий індіанець». Всі діти отримали масу задоволення  та заряд гарного настрою до кінця дня.

Психологічний день  «Пізнай себе» провели в пришкільному таборі на дев’ятий день, який розпочався із традиційної ранкової зарядки. А о 10 годині всі вирушили на психологічний квест «Один за всіх та всі за одного», який відбувся під чітким керівництвом психолога школи Оксани и Михайленко.

Учасники загонів взяли активну участь у конкурсах на десяти станціях: «Лабіринт», «Вертикальна павутина», «Мінне поле», «Сліпий та поводир», «Тренуємо пам’ять», «Дружба», «Перелий воду», «Дістань клад», «Пісенна» та «Фотомистецтво».

Всі учасники отримали позитивні враження та гарний настрій.

Інформація загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2