UAEU2.JPG

Сьогодні міський голова Олександр Лисюк відвідав місце проведення відновлювальних робіт на безнапірному каналізаційному колекторі, які здійснюють працівники комунального виробничого підприємства «Водоканал».

Під час відвідин Олександр Борисович провів бесіду з керівником підприємства Петром Міняйлом, який повідомив про об’єм виконаних робіт та  запланованими надалі.

Зокрема Петро Якович повідомив, що на даний час для усунення аварії на самотічному канлізаційному колекторі в районі міського кладовища №1 було виконано земляні роботи глибиною 6-7 м протяжністю 138 п.м., придбано та прокладено поліетиленові труби діаметром 500 мм протяжністю 138 п.м, влаштовано три каналізаційних колодязя. В період з 6 по 10 червня проведена робота по підключенню відремонтованої ділянки колектора до діючого.  Керівник комунального підприємства зазначив, що в ці дні роботи проводились з 800  год. до 2100.

9 червня припинено скид каналізаційних стоків в річку Шполка.

Станом на  11 червня  залишилось під’єднати каналізаційний колектор з вул.Миру до відремонтованої ділянки та виконати земляні роботи по загортанню траншей.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики за інформацією КВП «Водоканал»