UAEU2.JPG

Попри інші цікаві справи та можливості літнього відпочинку, працівники Ватутінської міської бібліотеки для дорослих  пропонують  провести своє дозвілля саме в  бібліотеці! Адже бібліотека – це простір для особистого вдосконалення та розвитку! Тут можна отримати необхідну інформацію про все, що цікавить.

Наша читальна зала може стати майданчиком для обговорення власних ідей. Маєте можливість домовитися про зустріч із друзями у нашій бібліотеці.

Кожен має прекрасну нагоду обрати для читання найкращі книги, насолодитись «фентезі» та фантастикою, історичними романами, детективами, публіцистикою, класикою, а також познайомитись із новими письменницькими експериментами.

Ми маємо  літературу на будь-який смак і для будь – якого віку.

А літо – це ще й час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі. Щорічно  бібліотека для дорослих гостинно відчиняє двері для вихованців літніх пришкільних  таборів. Так і цього року до нас вже завітали школярі пришкільних таборів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 та загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5. Наша  програма  розрахована на роботу з дітьми різного віку.

На учасників наших заходів чекало багато цікавого: книжковий пікнік,  конкурс розмальовок, літературні ігри та ін. Кожен мав  гарну можливість розкривати свої таланти, поспілкуватись і просто відпочити і жоден учасник не залишився без подарунка. Було весело і цікаво!

Літо продовжується. Ще так багато цікавого попереду!  Приємна, дружня атмосфера Ватутінської міської бібліотеки для дорослих до Ваших послуг!

Інформація Ватутінської міської бібліотеки для дорослих