UAEU2.JPG

7 червня в сесійній залі Ватутінської міської ради відбулося засідання  міжвідомчої ради з питань призначення стипендії міського голови обдарованим дітям міста на якому було розглянуто питання про висунення кандидатури Пересунько Софії, учениці 9 класу Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім. М.Ф. Ватутіна, на призначення означеної стипендії.

З даного питання доповіла Наталія Жовновата, завідувач методичного кабінету відділу освіти, яка пояснила присутнім про порядок призначення стипендії міського голови обдарованим дітям міста та ознайомила з досягненнями  Софії Пересунько.

Наталія Яківна повідомила, що висуванка на стипендію є переможцем ІІ, ІІІ та ІV етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання/технологій у 2018 році та переможцем у міському конкурсі «Мистецький дивокрай Черкащини» у номінації вокал.

Члени міжвідомчої ради одноголосно погодили кандидатуру вище вказаної обдарованої дитини та вирішили подати проект рішення про присудження стипендії міського голови на розгляд виконавчого комітету Ватутінської міської ради.

Інформація   сектору у справах сім'ї, дітей, молоді і спорту