UAEU2.JPG

На базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  №6 працює пришкільний табір «Веселий вулик», кожен день якого має свою тематику, наповнений особливим змістом та різноманітними заходами.

Перший день у таборі пройшов під гаслом «Хай сонцю і квітам всміхаються діти».  Цього дня  з дітьми проводились бесіди з санітарії, гігієни, попередження травматизму, діти знайомились з режимом дня.

Діти обрали командира та назву свого загону, девіз, оформили загонові куточки тощо. Всі ці спільні справи згуртовують дітей, допомагають виявити їх нахили, смаки, здібності та уподобання.  Надзвичайно важливо, щоб з першого дня між дітьми було налагоджено товариські стосунки, адже діти в деяких загонах з різних класів, крім того вони всі разом беруть участь в загальнотабірних заходах.

 «Вмій слухати голос природи» - під таким девізом другого  дня було проведено День довкілля під девізом. Діти здійснили прогулянку до парку, де знайомилися з екзотичними рослинами, що там висаджені. Було оголошено фотоконкурс «Миттєвості літа». По всіх загонах пройшли екологічні вікторини.

Перед прогулянкою з дітьми було проведено профілактичні бесіди «Як захиститися від кліщів» та «Обережно! Отруйні рослини».

Психолог школи провела заняття з використанням арт-терапевтичних технологій «Я люблю відпочивати» та «Працюємо творчо».

Табір – це спілкування з друзями, однолітками, це – нові знайомства. І недаремно третій день перебування в таборі «Веселий вулик» був днем друзів «У дружбі наша сила». В його рамках були проведені заходи: «Джмелики проти бджілок» для вікової групи 1-3 класи  та «Бантики проти метеликів», де змагались 5-7 класи, а також години спілкування «А дружити треба вміти», «Довіра і співпраця» та ін..

Учні 4-х класів відвідали міську бібліотеку для дорослих, де з ними було проведено цікавий пізнавальний захід.

Психолог школи провела тренінгове заняття з учнями 7-го класу «Конфлікти в нашому житті» та практикум «Працюємо творчо» з першокласниками.

У загоні «Енергійні» (5-6 класи) відбулася інтелектуальна гра «Ерудит».

Четвертий день у таборі пройшов під гаслом «Дай торкнутись чуттями того, що зоветься Мистецтвом великим». Цього дня відбувся концерт «Таланти, на сцену!», у якому взяли участь діти з кожного загону. Неперевершені танці та чудові пісні не залишили байдужими нікого у залі.

Також цього дня відбулися змагання з футболу (5-7 класи) та «Веселі старти» (4 класи).

Вихователі провели цікаві загонові справи: вікторина «З якої це казки?» (1 класи), «Весела майстерня». Робота в групах, метод- торцювання (2 класи), гра-подорож «Дорожній рух» (3 клас).

Інформація загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №6