UAEU2.JPG

Студія бального танцю «Флоркрафт» відсвяткувала своє десятиріччя. Як і годиться, цю подію відзначили масштабним концертом, який пройшов в міському Палаці культури 3 червня 2018 року.

Дійство, яке відбувалося на сцені – це результат багатогодинних занять та клопіткої праці по освоєнню майстерності танцю. Програма концерту була насичена цікавими та яскравими танцювальними номерами: починаючи від запального джайву, швидкого ча-ча-ча, кубинської сальси, закінчуючи прекрасним віденським вальсом та пристрасним танго.

З поміж усіх виступів, присутні глядачі в залі мали можливість почути виконання чуттєвої композиції на скрипці одного з вихованців ТСК «Флоркрафт», який вміло поєднує захоплення бальним танцем і заняттями музикою.

Ведучими свята стали керівники студії бального танцю В’ячеслав  та Анастасія Голікови. Вони ділилися з глядачами історією створення та досягнень колективу, а також  цікавими розповідями про мистецтво бального танцю.  

Перший свій ювілей запам’ятається високою професійністю виконання бальних танців, гарним настроєм та святковою атмосферою, сповненою позитивних емоцій та вражень. Кожен, хто прийшов на це свято, високо оцінили творчість учасників студії бального танцю, як дітей так і дорослих, які також із захопленням  навчаються магії танцю. Бальники своїми виступами довели, що для занять танцями немає жодних вікових обмежень. Маєш бажання - вперед за опануванням мистецтва пластики рухів.

Бажаємо колективу ТСК «Флоркрафт» розширення кількості учасників танцювального клубу, нових амбітних перемог у різноманітних конкурсах, досягнення нових вершин та цілей, безліч цікавих виступів на концертах та інших заходах з переповненими залами.