UAEU2.JPG

День захисту дітей – це особливе, гарне свято. Діти є тією рушійною силою, яка спонукає нас творити добро, ставати мудрішими і досвідченішими.

Саме з цієї нагоди в дошкільних навчальних закладах міста Ватутіне з 4 по 6 червня проходили спортивні заходи «Веселі старти».

Свято проводилося з метою формування у дітей сталої традиції до занять фізичною культурою і спортом, фізичної досконалості, зміцнення  здоров'я, загартування, виховання спритності, сили, витривалості.  

Активну участь у заході взяли дошкільнята чотирьох садочків нашого міста, а саме: ДНЗ №6 «Світлячок», ДНЗ №7 «Сонечко», ДНЗ №8 «Зірочка» та ДНЗ №11 «Теремок».

Вихователі  та музкерівники  підготували цікаві  пісні, ігри та розваги. Малеча показали хороші навички вправності, рухливості, дістали емоційне задоволення та заряд енергії.  Це було справжнє свято спорту, яке пройшло  весело, цікаво, яскраво, зі спортивним запалом. Переможених та переможців не було, тому що перемогла дружба.   

За пропаганду здорового способу життя та активну участь у спортивних заходах «Веселі старти» дошкільні навчальні заклади були нагороджені грамотами та цінними подарунками виконавчого комітету Ватутінської міської ради.

Інформація сектору у справах сім‘ї, дітей, молоді та спорту