UAEU2.JPG

4 червня на базі Ватутінської загально-освітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім. М.Ф.Ватутіна розпочав свою роботу пришкільний оздоровчий табір спортивно-туристичного спрямування "Дружба", метою діяльності якого є реалізація права кожної дитини на повноцінний відпочинок та оздоровлення, забезпечення змістовного дозвілля, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно індивідуальних потреб.

Табір налічує 9 загонів, 187 вихованців, 18 вихователів, 3 інструктори з фізичної культури і спорту, музичного керівника, медичну сестру, педагога-організатора та директора.  

Перший день в таборі був організаційним. Вихователі та вихованці мали змогу краще познайомитися один з одним, оформити та прикрасити свої загони для подальшого відпочинку та роботи, а також приготуватися до загальношкільного відкриття табору.

5 червня відбулося урочисте відкриття табірної зміни. Всі загони на чолі з музичним керівником Інною Коломієць, педагогом-організатором Олена Гончарук та вихователями підготували святковий концерт. Табірці з великим задоволенням здавали рапорти, вигукували девіз табору, співали пісні, танцювали та підтримували один одного гучними оплесками. Директор табору Людмила Шарова побажала всім табірцям гарного настрою та відпочинку, а також обов’язково зміцнити  здоров'я, підтримувати зразковий порядок, танцювати, розважатися, співати – одним словом змістовно відпочивати!

Інформація загально-освітньої школи І-ІІІ ступенів №2