gerbuk.JPG

На цьому сьогодні наголосив міський голова Олександр Лисюк під час наради з апаратом та керівниками структурних підрозділів міської ради, виконавчого комітету, органів виконавчої влади, комунальних служб міста та засобів масової інформації на якій вкотре керівники інформували  про виконання робіт з підготовки установ та організацій до роботи в осінньо – зимовий період.

З даного питання головний інженер комунального підприємств теплових мереж Олександр Мамалат повідомив, що проводяться планові ремонтні роботи на міській котельні, перевірка запірної арматури та заміна труб тепломережі. Роботи йдуть згідно графіка.

Начальник виробничого управління житлово – комунального господарства Олександр Костіков зазначив, що поки що здійснюються ремонтні роботи плоских дахів та фасадів житлових будинків, а також ведеться закупівля шиферу для ремонту скатних дахів. Олександр Сергійович зупинився на проблемі з косінням трави, адже на підприємстві залишився лише один працівник, який виконує даний вид робіт,  тому впоратись з таким великим об’ємом роботи оперативно він не може.

Про підготовку до зими інформував і головний лікар міської лікарні Іван Павленко, який розповів про планові роботи, які ведуться  на газовій котельні лікарні та озвучив актуальні фінансові проблеми, які існують в закладі на даний час.

Головний лікар комунального некомерційного закладу «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Анастасія Петренко повідомила про стан укладення декларацій між лікарем та пацієнтом та зазначила, що для нормального функціонування системи потрібна комп’ютерна техніка та відповідне програмне забезпечення, а також поповнення штату лікарів. Анастасія Григорівна також звернулась до присутніх щодо можливості здійснити щеплення від кору, так як випадки захворювання на цю хворобу в Україні продовжуються, а єдиний застережний засіб є вакцинація. Якісна вакцина в наявності є.

Про проблеми освітньої галузі інформувала головний спеціаліст відділу освіти Наталія Губарькова. Вона розповіла про пришкільні табори, які розпочали свою роботу, про підготовку закладів до нового навчального року, про формування перших та десятих класів та про інші важливі проблеми.

Про значне навантаження у зв’язку із зміною законодавства у наданні  населенню житлових субсидій розповіла заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Алла Зажирєлова. Вона зазначила, що кожного дня на прийом приходить велика кількість людей. Кожна справа детально вивчається і, відповідно до змін, багато хто субсидію не отримає. Це, звичайно, викликає невдоволення відвідувачів.

Також на нараді було заслухано інформацію керівників про стан справ в установах та організаціях міста.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики