gerbuk.JPG

Ось і промайнув ще один навчальний рік! Він був для випускників сповнений радощів, турбот у підготовці до екзаменів та  трохи сумний, адже це той останній і неповторний випускний рік навчання!

30 травня у Ватутінській  дитячій школі мистецтв відбувся випускний вечір. Цього року свідоцтва про позашкільну освіту отримали 25 вихованців. Це випускники музичного, хореографічного та образотворчого відділень. Серед них чимало призерів, лауреатів та дипломантів регіональних, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів, художніх виставок.

Святково прикрашена зала була заповнена гостями, батьками та викладачами, які прийшли привітати  випускників. Пригадуємо, як маленькими, з боязким поглядом і водночас радісними та схвильованими прийшли вони 8 років тому на свято першокласника, щоб поповнити нашу велику, творчу, учнівську сім’ю. Впродовж всіх років навчання пліч-о-пліч з ними йшли їх друзі і мудрі наставники викладачі. Вони навчали їх не тільки майстерності і професіоналізму, а ще добру і людяності.

Урочисту частину свята розпочала директор школи Наталія Любашенко. У своєму привітанні вона зазначила, що цей день для випускників неповторний, радісний і сумний водночас. Перед ними відкриваються нові двері. Не всі випускники стануть професійними музикантами, хореографами, художниками або театралами, але любов до мистецтва, яку їм прищепили в стінах школи, залишиться з ними на все життя.

Разом із заступником директора з навчальної роботи Людмилою Зубковою випускникам були врученні перший у житті випускників документ, що засвідчує закінчення мистецького позашкільного навчального закладу.

На святі викладачам були вручені грамоти голови методоб’єднання Уманської методичної зони за якісну підготовку учнів до обласних конкурсів, а також подяки батькам  випускників за зразкове виховання дітей.

З вітальним словом виступила начальник відділу культури і туризму Наталія Геращенко, яка вручила грамоти творчим колективам за перемоги в конкурсах різних рівнів. Серед призерів обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, художніх виставок, фестивалів різних масштабів в Україні та поза її межами перших місць – 23, других -12, третіх – 20.

Зворушливі слова щирої вдячності адміністрації школи та викладачам лунали зі сцени від випускників та їх батьків. Продовжив випускну програму святковий концерт, в якому виступали як випускники, так і переможці конкурсів.

Вітаємо вас, дорогі наші випускники! Добра вам миру, натхнення здійснення мрій!

Інформація Ватутінської дитячої школи мистецтв