gerbuk.JPG

З метою узагальнення знань учнів з предмету сольфеджіо, розвитку музичної пам’яті та кмітливості вже стало гарною традицією проводити конкурс «Веселада» серед учнів Ватутінської дитячої школи мистецтв.

Цей навчальний рік також не став винятком. 26 травня відбувся конкурс серед учнів перших класів. В змаганнях взяли участь дві команди:  «Пізнайки» (учні фортепіанного, хорового, скрипкового класу) та «Музиканти» ( учні класу гітари, бандури, духових інструментів).

Діти добре виявили свої здібності та набуті знання з музичної грамоти і сольфеджіо.

Виступи команд оцінювало компетентне журі у складі: директор Ватутінської дитячої школи мистецтв Наталія Любашенко (голова журі), заступник директора по навчально - виховній роботі Людмила Зубкова, в. о. завідуючої теоретичного відділу Лариса  Лупашко та викладач теорії музики Людмила Орловська.

Не обійшлось свято і без казкових героїв – Маші і Ведмедя з відомого дитячого мультфільму, яких талановито зіграли Марина Мізерака та Софія Пересунько.

Старання конкурсантів не залишили байдужими глядачів, які бурхливими оплесками підтримували команди.

І хоча юні музиканти тільки почали пізнавати світ музики, відчули перші труднощі та перемоги, попереду їх чекає ще багато нового та цікавого в дивовижній країні з чарівною назвою МУЗИКА.

Інформація викладача теоретичного відділу  Ватутінської дитячої школи мистецтв Тетяни Геращенко