UAEU2.JPG

Щороку з нагоди Дня міста в нашому місті проводяться спортивні змагання.

Вперше на міському стадіоні «Шахтар» зійшлися у козацьких поєдинках сильні тілом і духом юнаки та дівчата у спортивно-масовому заході «Козацькі забави», в яких взяли участь п`ять  команд: «Січ» (спеціалізована школа №1), «Легіон» (загальноосвітня школа №2),  «Хортиця» 7 кл. та «Хоробре серце» 9-А кл.  (загальноосвітня школа №5), «Патріот» (загальноосвітня школа №6). 

Вже традиційними стали змагання з тенісного спорту. На тенісному корті в цей день змагалися доросла та середня група. Так серед дорослої групи переможцями стали: І місце –  Марченко Дарія; ІІ місце – Бондар Оксана; ІІІ місце – Довгаль Володимир. Серед середньої групи перемогу здобули: І місце – Залашков Максим, ІІ місце – Темненко Дмитрій, ІІІ місце – Радова Єлізавета.

На завершення на міському стадіоні «Шахтар» відбувся футбольний турнір - товариська зустріч збірної команди «ВКВ-Ватутіне» міста Ватутіне та «Юніт» міста Шполи. У запеклій боротьбі матч закінчився нічиєю з рахунком 3:3.

Всі переможці та учасники спортивно-масових заходів нагороджені грамотами виконавчого комітету Ватутінської міської ради та призами від спонсорів свята.

Інформація сектору у справах сім`ї, дітей, молоді та спорту