gerbuk.JPG

Війна – це завжди велике емоційне навантаження на психіку людини.  Адже важко спокійно споглядати на жахіття, які приносить будь-яке військове протистояння, під час якого гинуть і отримують поранення люди, руйнується навколишній світ та нищиться природа. Тому наші бійці, які героїчно обороняли нас і нашу країну від російських найманців та  запроданців, які поставили за мету роздерти на шматки Україну, потребують як соціальної так і психологічної реабілітації.

З цією метою укладені договори з лікувальними та санаторними закладами, в яких учасники антитерористичної операції можуть отримати допомогу спеціалістів.

Перелік реабілітаційних установ, з якими Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції уклала договори на надання послуг з психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції у 2018 році.

Реабілітаційні заклади для учасників АТО: порушення адаптації, розлади, пов’язані із споживанням їжі, неорганічні розлади сну, соматоформні розлади, неврастенія

Інформація управління праці та соціального захисту населення