UAEU2.JPG

Спів - найбільш поширений і найдоступніший вид мистецтва. Це зумовлено ​​тим, що співочий інструмент завжди при собі. Співати люблять всі. Але співаками можна назвати лише таких виконавців, мистецтво яких хоча б елементарно відповідає естетичним запитам слухачів. Отже, щоб навчитись правильно співати, потрібно розвивати свій музичний слух і голос, тобто, професійно займатись вокалом.

23 травня на вокально-хоровому відділі Ватутінської школи мистецтв відбувся відкритий академічний концерт (викладач Марина Мізерака), на якому були присутні не лише дирекція школи, а й батьки учнів, гості.  

Учні показали високий рівень знань, умінь та володіння вокальними даними. Прозвучали пісні сучасних, українських, зарубіжних композиторів.

Протягом навчання учні вокально-хорового відділу  ознайомлюються з пісенною творчістю інших країн і співають пісні різною мовою: японською, італійською, англійською, французькою… Навчаючись на цьому відділі діти мають змогу спробувати та реалізувати себе у різних якостях: як учасники великого хору, ансамблю, соло виконавцями, а також мають можливість оволодіти навичками гри на  фортепіано.

Щиро дякуємо батькам за розуміння та підтримку наших талановитих дітей і запрошуємо всіх, хто любить співати, до нас у 1 клас!

Інформація дитячої школи мистецтв