gerbuk.JPG

19 травня в місті Черкаси у спортивному манежі комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» Черкаської обласної ради відбувся обласний фінал Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя 2018».

У змаганнях взяли участь 10 команд, які здобули перемогу на  попередніх етапах.

Наше місто представляла команда - переможець  міського етапу спортивного заходу для дітей ''Олімпійське лелеченя'' загальноосвітньої школи № 6 -  ''Соколята''.

Учасники змагалися за кількома напрямками. Спочатку кожна команда представляла себе оригінальним способом у презентації команди, а потім демонструвала свої знання з олімпійської та спортивної тематики під час вікторини. Спортивні здібності діти демонстрували вже у спортивній естафеті, що складалася з 12 етапів.

Юні олімпійці чесно боролися за перемогу в змаганнях, захищаючи честь свого рідного міста, та в напруженій боротьбі серед сильних команд області посіли V місце і були нагородженні грамотами і цінними подарунками від відділення Національного олімпійського комітету України у Черкаській області.

Виконавчий комітет Ватутінської міської ради вітає команду «Соколята» за гідне представлення свого міста в області.

Інформація сектору  у справах сім`ї, дітей, молоді та спорту