UAEU2.JPG

16 травня в концертній залі Ватутінської дитячої  школи мистецтв відбувся звіт відділу народних інструментів. Годинний концерт пройшов на одному диханні. Домра, балалайка, акордеон, баян, гітара та бандура звучали в цей день та заворожували глядачів.  

Такої різноманітності інструментів немає більше на жодному відділі. Тут працюють досвідчені педагоги, серед них – викладач- методист Наталія Любашенко, старші викладачі – Людмила Кінчар, Тетяна Іванова, Ніна Мамайсурова. Відділ активно розвивається та вдосконалюється.

Солісти, дуети та ансамблі з вихованців відділу вже добре знайомі мешканцям нашого міста та області, завдяки виступам у регіональних, всеукраїнських конкурсах  виконавців на народних інструментах, на концертних майданчиках міста.

Викладачі відділу народних інструментів пишаються своїми випускниками, які достойно продовжують справу своїх педагогів та  вдосконалюють свою музичну грамоту і майстерність у вищих навчальних закладах III – IV рівнів акредитації.

Приємним сюрпризом для глядачів  був виступ тріо бандуристів у складі:  Лідії  Кущової, вихованки нашої школи, яка після музичного училища закінчила Одеську національну консерваторію, Ангеліни Щербини  (закінчила Київську консерваторію) та Оксани Овчаренко (Уманське державне музичне училище).У виконанні тріо прозвучала пісня Олександра Білаша «Як надійшла любов».

 Творчий звіт учнів відділу народних інструментів вкотре продемонстрував, що дитяча школа мистецтв була і залишається невичерпним джерелом творчості, тим культурним осередком, де юні музиканти можуть особисто долучитись до високого мистецтва і гармонійно розвиватися.

Інформація Дитячої школи мистецтв