gerbuk.JPG

15 травня увесь світ відзначав Міжнародний День сім’ї. В рамках його відзначення цього року в нашому місті відбувся традиційний фестиваль-конкурс «Таланти багатодітної родини». Він є символом відродження культурних та моральних цінностей сім’ї, родинних традицій та історичної спадщини. За його результатами виявляють та підтримують талановитих дітей, розвивають творчі навички та здібності у  різних видах мистецтва.

Сьогодні в місті зростає 416 дітей із 123 багатодітних сімей, кожна з яких може пишатися своїм корінням та дитячою обдарованістю. Незважаючи на складні умови сьогодення, у дітей залишається місце для творчості, віра в успіх та бажання розвиватися.

Учасниками фестивалю - конкурсу «Таланти багатодітної родини» були 42 талановитих та обдарованих дітей із багатодітних сімей  Ватутіного віком від 9 до 16 років. Діти продемонструвати свої таланти в таких номінаціях: «музичне виконання»; «вокальне мистецтво»; «хореографія»; «образотворче мистецтво»; «декоративно-прикладне мистецтво».

Оцінювали творчість учасників компетентне журі в складі: Валентини Дроздової – завідувача сектору у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту, Емми Шарапової – голови міської  організації союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України», Наталії Геращенко – начальника відділу культури та туризму, Ольги Матвійчук – викладача по вокалу дитячої школи мистецтв та викладача музики дитячої школи  мистецтв Марини Каргалик.

Учасників заходу привітала заступник міського голови Таїсія Дудник, яка подякувати багатодітним батькам за всебічне виховання дітей, за ніжність і ласку, за безмежне терпіння і щоденну кропітку працю у своїх родинах. А всім учасникам конкурсу побажала міцного здоров'я, успіхів у навчанні, досягнення поставленої мети, та творчих злетів.

Приєдналася до теплих привітань і голова міської  організації союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» Емма Шарапова та дала щирі настанови батькам.

Учасники фестивалю-конкурсу демонстрували свої таланти та ділилися вмінням творити дива власними руками. Присутні спостерігали за цілим різнобарв’ям талантів: від вишивки бісером до моделювання катерів та літаків, від малювання фарбами до зображення пейзажів на склі пластелином, від вокалу та музичного виконання на різноманітних музичних інструментах до хореографічних етюдів.

У кожній номінації визначено призові  місця. А саме:

- «вокальне мистецтво»: І місце - Поліщук Олександра; ІІІ – Мельник Ульяна;

- «Музичне виконання»: І – Рукавішнікова Софія та Вовк Аліна; ІІ – Козій Ілля та Брусліновський Дмитро; ІІІ – Коваленко Ілля та Ізбаш Ігор;

- «Хореографія»: І – Бондаренко Вероніка та її партнерка по танцю Горбачова Анна; ІІ – Довгань Ольга;

- «Образотворче мистецтво»: І – Козій Анна; ІІ – Клєпач Софія; ІІІ-Веретеніна Катя;

- «Декоративно-прикладне мистецтво»: І - Коваленко Вікторія та Коваленко Олександра; ІІ – Кохан Крістіна та Красильник Давид»; ІІІ – Микитченко Софія та Войтенко Інна.

Переможці фестивалю відзначені грамотами, а також цінними подарунками від виконавчого комітету міської ради. За активну участь у фестивалі всі учасники отримали  грамоти та заохочувальні призи. Викладачам, які безпосередньо готували конкурсантів та брали участь у проведенні конкурсу, вручені подяки виконкому Ватутінської міської ради.

Завідувач сектору у справах сім'ї, дітей, молоді та спорту подякувала всім присутнім та побажала талановитим конкурсантам успіхів, перемог і натхнення в майбутньому.

Інформація сектору у справах сімї, дітей, молоді та спорту