UAEU2.JPG

11 – 12 травня 2018 року на базі Комунального закладу «Черкаський обласний центр науково – технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради»  відбулися обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (кордові моделі літаків).

Ватутінську міську станцію юних техніків представляла  команда  із п’яти осіб, керівник гуртка авіамоделювання Ігор Шехурдін.

Вихованці продемонстрували високий рівень підготовки та отримали наступні результати: Зажирєлов Богдан – І місце у класі моделей «F- 2- Е»; Кириченко Вадим – І місце у класі моделей «F- 2- Е» та ІІ місце у класі моделей «F- 2- С»; Асланов Тимур – ІІ місце у класі моделей «F- 2- А» та ІІ місце у класі моделей «F- 2- С»,  Кукушкін Микола – ІІІ місце у класі моделей «F- 4- В»,  Снітко Владислав – Диплом за участь.

Також команда Ватутінської міської станції юних техніків посіла командне ІІ місце в області та нагороджена Грамотою і Кубком.

Всі переможці отримали Дипломи КЗ «Черкаський обласний центр науково – технічної творчості учнівської молоді» та медалі.

За підготовку команди керівник гуртка нагороджений Грамотою.

Інформація адміністрації Ватутінської міської СЮТ