gerbuk.JPG

14 травня в дитячій школі мистецтв провели улюблене для першокласників свято «Посвята в музиканти» на відділі  народних інструментів, яке вже стало традиційним.

Ведуча Наталія Любашенко привітала дорогих, уже рідних для нас дітей, які за покликом своєї душі та завдяки підтримці батьків та рідних вирішили долучитись до багатомільйонної  когорти людей, що носять це загадкове звання «музикант». Чому загадкове? Тому, що це люди незвичайні! Обдаровані, талановиті.

Свято пройшло в піднесеному, мажорному настрої. Маленькі вихованці отримали можливість вперше виступити на сцені та представити музичні інструменти – бандуру,  гітару, домру, балалайку.  

Для першокласників, що тільки починають творчу стежину, виступили трохи доросліші учні школи, які вже не перший рік крокують по казковій країні з назвою «Музика».   Учні-початківці взяли участь в іграх, під час яких змогли виявити свої музичні здібності та набуті знання з музичної грамоти та сольфеджіо, заодно подарувавши гарний настрій усім присутнім. 

У залі панувала справжня радісна та святкова атмосфера. Після заходу усі першокласники пригощалися солодощами.

Свято скінчилося, а попереду довгі, і зовсім нелегкі кроки до пізнання Світу Музики, де добрими і надійними супутниками дітям стануть вчителі і батьки. Хочеться побажати першокласникам любити музику, розуміти її зміст, «дружити» з композиторами, вивчати їхню творчість та піклуватися про свій музичний інструмент.

Вітаємо наших першокласників із гарним стартом і бажаємо у такому ж складі дійти до фінішу під назвою «Випуск»! Терпіння та натхнення!

Інформація дитячої школи мистецтв