gerbuk.JPG

В останній день квітня в Черкасах відбувся обласний фестиваль-конкурс "Скарбничка майбуття", на який були запрошені талановиті діти та молодь Черкаської області віком від 5 до 25 років. Організаторами заходу виступили Спілка дитячих та юнацьких організацій Черкащини, а також Творчий Фестивальний Центр.

На конкурсі були представлені такі жанри: хореографія, акторство, вокал, образотворче мистецтво та інструментальна музика.

До складу поважного журі, яке оцінювало конкурсантів,  увійшли працівники культури, мистецтва та педагогічної еліти міста і області. Рівень виконавства був різним – від початківців, які надзвичайно хвилювалися і допускали помилки на сцені, і до майже справжніх артистів, які бездоганно виступили.

Місто Ватутіне представили солісти-вокалісти викладача дитячої школи мистецтв,  хормейстера Палацу культури Ольги Матвійчук – Жорник Анна, Молочева Даша, Пересунько Софія, Поліщук Олександра, Шандригось Анастасія та Яценко Ксенія.

Лауреатами третьої премії у нелегкій боротьбі на цьому конкурсі  стали  Пересунько Софія  та Поліщук Олександра. Вітаємо переможців  та готуємося до наступних творчих перемог!

Інформація дитячої школи мистецтв