gerbuk.JPG

3 травня службою у справах дітей спільно з відділом освіти проведено щорічний конкурс «Світ дитячої фантазії», який був започаткований з метою створення умов для розвитку творчих здібностей і талантів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.  

Вихованці опікунських сімей, прийомних сімей та дитячого будинку сімейного типу подали на конкурс вишивки, вироби з бісеру, паперу (квілінг), картону, кавових зерен. Усі ці сучасні техніки декору сприяють розвитку дитячої творчості, пробуджують фантазію, удосконалюють навички роботи з різними інструментами та матеріалами.

Кожну дитячу роботу оцінювало журі, до складу якого увійшли начальник служби у справах дітей Надія Оришич, головний спеціаліст відділу освіти Наталія Губарькова  та прийомна мати Любов Безверха. Члени журі відзначили, що кожна дитяча робота оригінальна, виготовлена з теплом та натхненням, демонструє політ дитячої фантазії і майстерність, вміння використовувати різні матеріали.

«Оцінювати творчі роботи дітей – справа приємна, однак нелегка», – зізнаються члени журі конкурсу. Роботи, виготовлені руками дітей – не просто ексклюзив, це  – маленький чарівний світ сповнений духу чарівних фантазій.

Приємним сюрпризом для учасників конкурсу стали подарунки  придбані за кошти міського бюджету.

За рішенням журі визначено кращу роботу - «Ретро-автомобіль», виготовлену вихованцями прийомної сім’ї Кривенків, яка направлена на обласний етап конкурсу «Світ дитячої фантазії».

Інформація служби у справах дітей