UAEU2.JPG

У сучасному світі професія візажист стала однією з найбільш популярних і затребуваних. Головне завдання візажиста - не лише створити певний образ, але підкреслити переваги обличчя клієнта,  приховати недоліки.

- Професія візажист - це моє покликання. Мені подобається створювати новий імідж для людини, підкреслювати її красу, робити її привабливою, що в наш час дуже важливо, - такими враженнями поділилась Борисенко Альона, безробітна, яка за направленням центру зайнятості  закінчила курси візажу  в Одеському ЦПТО.

- Для того, щоб бути попереду своїх колег у професійній майстерності, потрібно брати участь у конкурсах, знаходити в Інтернеті тематичні сайти і блоги відомих професіоналів. Зараз є попит на дану професію на телебаченні і в творчих колективах, є можливість творчої реалізації в салонах краси, сфері шоу-бізнесу.

Під час виробничого навчання Альона познайомилась із ведучою каналу GTV Сандрою, робила їй макіяж. Винагородою стала  участь Альони в  дитячому проекті. 

Чималого досвіду здобула, працюючи в команді зі стилістами та  фотографом. Як результат – створення власного портфоліо, в якому повинні бути зібрані якісні фотографії.

Саме завдяки участі в конкурсах, фотосесіях під час навчання Альона зрозуміла, що вона як візажист має перспективи кар’єрного росту і створення свого імені.

На сьогодні у Альони є багато позитивних вражень від навчання, творчих ідей та планів на майбутнє, а саме: взяти участь в проекті супер – моделі по-українськи на Новому каналі. Залишилось подати заявку.

 

Інформація Ватутінської філії Черкаського обласного центру зайнятості