UAEU2.JPG

27 квітня у міському Палаці культури відбулася чудова подія – обласне  свято аматорських хорових колективів ветеранів війни та праці «Зустріч друзів», яке організував Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи Черкаської обласної ради у співпраці з Ватутінським міським Палацом культури.

Сьомий рік  наше місто з радістю  приймає колективи однодумців, ветеранів війни і праці, які щиро захоплюються піснею, віддано працюють та вдосконалюють свою майстерність.

Усіх учасників  зі святом привітала заступник міського голови Таїсія Дудник.

Також  з вітальним словом виступила заступник директора Обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи Людмила Глухенко, яка  привітала учасників, побажала міцного здоров’я,  творчої наснаги та вручила керівникам хорових колективів дипломи про участь у святі. Запашним короваєм та подяками кожному колективу  зустріла учасників свята   голова  Ватутінської  міської організації  ветеранів  Наталія Котик.

Концертну програму свята розпочали його господарі -  народний аматорський хор ветеранів війни та праці Ватутінського міського Палацу культури (керівник – Віктор Лещенко). Загалом на свято приїхало 14 колективів з різних міст та сіл області: Умані, Монастирища, Корсунь-Шевченкового, Кам’янки, Шполи, Городища, Канева, Жашкова, Христинівки, Маньківки, а також колективи Чорнобаївського селищного Будинку культури, Хижинського сільського Будинку культури  Лисянського району та Журжинецького сільського Будинку культури Лисянського району.

Глядачів приємно вразили життєвий оптимізм та артистизм аматорів такого поважного віку. Після заходу господарі свята пригостили ветеранів смачною кашею  та пивом місцевого виробництва.

Колективи обмінювалися пісенним репертуаром та фотографувалися на згадку.

Інформація відділу культури та туризму