UAEU2.JPG

Ким бути, яку професію обрати? Життя постійно ставить нас перед вибором.  Обираємо товаришів, друзів, коханих. Як не помилитися у виборі своєї дороги, свого майбутнього, щоб бути щасливим. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності.

Саме з цією метою у квітні старшокласники Ватутінської середньої школи №6 відвідали дитячий садочок «Зірочка». Діти мали нагоду ознайомитись із представниками різних професій: вихователь дитячого садка, практичний психолог, сестра медична, кухар, комірник, двірник та ін.

Завідуюча дитячим навчальним закладом Наталія Натальченко  наголосила, що педагог дошкільної дитячої установи повинен бути освіченим, чуйним, делікатним, з щедрою душею і люблячим серцем. І головна якість, якою повинна володіти людина цієї професії, - це любов до дітей, вміння їх зрозуміти, допомогти їм.

В свою чергу, вихованці дошкільного закладу привітали присутніх розповіддю про садочок, про своє дозвілля.

Зустріч пролетіла цікаво, легко і невимушено. Головне, що донесли до дитячих сердець працівники дошкільного закладу, це те, що від будь-якої роботи потрібно, насамперед, отримувати задоволення. Тоді і життя пройде радісно і цікаво.

Всього в заході взяли участь 38 осіб.

Інформація Ватутінської філії Черкаського обласного центру зайнятості