UAEU2.JPG

25 квітня у дитячо-юнацькій спортивній школі відбулися міські змагання спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

Дуже приємно, що цей захід уже став традиційним, поєднавши і спорт, і розваги, і здорову конкуренцію.

В олімпійському святі взяли участь команди загальноосвітніх навчальних закладів: «Оліміпійці» (спеціалізована школа №1), «Позитив» (загальноосвітня школа №2), «Вікторія» (загальноосвітня школа №5), «Соколята» (загальноосвітня школа №6).

Розпочалась урочиста частина з виконання Державного Гімну. З привітальним словом до учасників дійства звернулася завідувач сектору у справах сім`ї, дітей, молоді та спорту Валентина Дроздова, яка побажала  командам спортивного ентузіазму, проявити себе справжніми спортсменами та звання бути кращими олімпійськими лелеченятами.

Команди змагалися у трьох конкурсних етапах. На першому етапі діти порадували глядачів яскравими та оригінальними презентаціями. Прозвучали вірші про спорт, глядачі отримали задоволення від запальних танців та акробатичних композицій.

На другому етапі діти продемонструвати свої знання з історії олімпійського спорту та сучасного олімпійського руху.

На третьому етапі учасники змагались у різноманітних естафетах.

За результатами змагань І місце здобула команда «Соколята» загальноосвітньої школи №6, ІІ посіла команда «Позитив» загальноосвітньої школи №2, ІІІ місце зайняла команда «Олімпійці» спеціалізованої школи №1, ІV місце – команда «Вікторія» загальноосвітньої школи №5.

Усі учасники змагань отримали заряд енергії, гарний настрій, позитивні емоції, а також були нагороджені грамотами та призами від виконавчого комітету Ватутінської міської ради.

Вітаємо команду «Соколята» загальноосвітньої школи №6 та бажаємо  гідно представити наше місто на фінальних змаганнях, які відбудуться у місті Черкасах.

Інформація сектору у справах сім`ї, дітей, молоді та спорту