UAEU2.JPG

18 квітня 2018 року в сесійній залі міської ради відбулося засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання на якому зокрема розглянули питання щодо організації співпраці з воїнами - інтернаціоналістами та учасниками антитерористичної операції.

Під час обговорення даного питання було зазначено, що з метою формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості та національної гідності, патріотичних почуттів та вшанування героїки минулого і сьогодення, на заходи, які проводяться на загальноміському рівні та в  закладах освіти і культури, запрошуються учасники бойових дій на території інших держав та антитерористичної операції на Сході України, які є прикладом відданості своїй державі та взірцем  істинного патріотизму.

Заступники директорів навчальних закладів міста з виховної роботи охоче поділилися досвідом роботи щодо проведення різноманітних заходів патріотичного спрямування, а саме: зустрічей з ветеранами; виховних годин; бесід; вікторин; тематичних лінійок та інших.

Начальник відділу культури і туризму Наталія Геращенко внесла пропозиції щодо проведення заходів присвячених Дню пам’яті та примирення і 73-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за участю молоді. Зауважила, що планується проведення урочистого мітингу, святкового концерту, виставки-реквієму «Гіркої пам'яті ковток», історичного хронографу «Є на граніті дві дати…», зустрічі – спогаду ветеранів війни з учнівською молоддю «Роки війни – століття пам'яті».

Завідувач сектору у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту Валентина  Дроздова додала, що 4 травня о 14.00 годині в стрілецькому тирі планується проведення змагання з кульової стрільби .

Начальник відділу освіти Сергій Бурбело ознайомив присутніх з планом заходів, які будуть проведені з нагоди Дня Пам’яті та примирення і 73-ї річниці з Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні із залученням дітей та молоді в загальноосвітніх закладах міста.

Інформація сектору у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту