UAEU2.JPG

12  квітня 2018 року в рамках  «Днів відкритих дверей на виробництві» на ПАТ  «Ватутінський комбінат вогнетривів» проведено міні-ярмарок вакансій щодо підбору претендентів з числа безробітних для працевлаштування у відділ з охорони праці підприємства на посади аудитор, координатор.

Захід провели начальник відділу управління персоналом підприємства Наталія Пюстонен, заступник голови правління, начальник відділу охорони праці та навколишнього середовища Рустам Ісмаілов за участю директора Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості Світлани Бабенко, заступника начальника відділу надання соціальних послуг філії Ніни Крикун та  9 осіб з числа безробітних .

Наталія Пюстонен  поінформувала  присутніх про проведення на підприємстві у травні-вересні місяці поточного року  робіт з реконструкції певних  виробничих дільниць за участю підрядних організацій. Основною вимогою при впровадженні проекту реконструкції є дотримання правил з охорони праці і техніки безпеки, а тому виникла нагальна потреба збільшення чисельності  працівників відділу охорони праці.

Рустам Ісмаілов  окреслив коло обов’язків, які покладаються на працівників відділу щодо контролю  безпеки виконання робіт на будівельних майданчиках, а також на проведення навчання  з питань охорони праці  з пошукачами роботи, які визначилися в питанні працевлаштування.

Безробітні заповнили анкети претендентів на роботу та активно спілкувалися з представниками роботодавця.

Слід зазначити, що заходи на ПАТ  «Ватутінський комбінат вогнетривів» в рамках «Днів відкритих дверей на виробництві» за участю безробітних проводяться не вперше і мають позитивний результат щодо укомплектування вакансій.

Інформація Ватутінської філії Черкаського центру зайнятості