UAEU2.JPG

19 травня 2018 року у Києві на стадіоні «Атлет» відбудеться турнір з футболу «КУБОК НЕСКОРЕНИХ». До організаційного комітету входять представники Федерації футболу України, Міністерства оборони України, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства соціальної політики та Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО, на який покладено функцію підготовки та проведення «Кубку нескорених».

Участь у змаганнях беруть ветерани та діючі військовослужбовці сектору безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань, які отримали поранення, каліцтва, контузії, бо інші захворювання під час, або в наслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій в АТО, або в ході миротворчих операцій за участю України.

Змагання проводяться серед учасників за двома категоріями:

- особи з ампутацією однієї нижньої кінцівки на будь-якому рівні зі збереженням функції другої кінцівки. Гравці пересуваються з допомогою милиць без патології вестибулярного апарату і збереження зору;

- особи з відсутністю уражень нижніх кінцівок або частковим пошкодженням нижніх кінцівок, які пересуваються самостійно без додаткових засобів: ходунки, милиці.

Мета заходу – це фізична та психологічна реабілітація ветеранів війни та діючих військовослужбовців, які тримали поранення, каліцтва, контузії, або інші захворювання під час, або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій в АТО, в ході миротворчих операцій за участю України; Зміцнення дружніх стосунків та обміну досвідом роботи між спортивними організаціями осіб з інвалідністю; Залучення якнайбільшої кількості ветеранів війни та діючих військовослужбовців з усієї України, які брали чи беруть участь в АТО на сході України до занять футболом; Пропаганда футболу серед ветеранів та діючих військовослужбовців.

Прогнозована кількість учасників зі всієї країни 150 осіб – 15 команд по 10 осіб. Участь у турнірі безкоштовна.

Реєстрація можлива в режимі on-line на сайті Федерації футболу України  https://ff.ua/ або шляхом запиту на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. для отримання форми заявки (контактний телефон 068-572-4834)