gerbuk.JPG

4 квітня 2018 року в приміщенні актового залу  Ватутінської  дитячої школи мистецтв відбувся сольний концерт студентів фортепіанного відділу Уманського обласного музичного училища ім. Порфирія Демуцького Холошвія Владислава (І курс) та Ліхачова Семена ( ІІ курс)  клас викладача  Лілії Василівни Кравців.

Концерт пройшов на високому виконавському рівні. Гра солістів була натхненною та бездоганною. Приємно було відзначити професійний зріст наших учнів за такий короткий термін часу, завдяки професійній роботі викладача з фаху.  Концертна програма носила різноплановий характер та була  цікавою для слухачів.

Після концерту викладач Лілія Василівна провела майстер клас з учнями старших класів фортепіанного відділу школи. Її методичні рекомендації були корисними як для викладачів так і для учнів.

Адміністрація школи та викладачі  висловлюють  щиру  подяку Лілії Кравців Лілії за надану методичну та практичну допомогу викладачам фортепіанного відділу  школи. А її студентам Семену Ліхачову та Владиславу Холошвію за чудову зустріч з високим музичним  мистецтвом  та  можливість спілкування учнів школи з нашими колишніми випускниками.

Інформація дитячої школи мистецтв