UAEU2.JPG

2 квітня 2018 року в сесійній залі Ватутінської міської ради відбулося розширене засідання президії Ватутінської міської організації ветеранів.

Розпочалося засідання з приємної місії: вітання Римми Вдовиченко, заступника голови ветеранської організації, з Днем народження, який припав саме на цей день.

В зв’язку з тим, що до порядку денного засідання президії було внесено ряд важливих питань, які потребували роз’яснення спеціалістів, на засідання були запрошені заступник міського голови Таїсія Дудник, начальник фінансового управління Валерій Пінькас, спеціаліст фінуправління Руслана Коваленко, начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Олег Пилипенко та головний спеціаліст відділу юридичного та правового забезпечення Лілія Плівак.

Олег Пилипенко виступив по питанню впорядкування землі під пенсійними городами. Він ознайомив з наміром міської ради передати в оренду ветеранській організації земельної ділянки, зайнятої під городами, з дотриманням усіх процедур, яких наразі вимагають Закони України з даного питання.

Відбулася жвава дискусія. Всі спеціалісти взяли участь в обговоренні та роз’ясненні змін з питання користування землею. Вислухали і членів ради. Було вирішено подати лист-прохання міському голові подати на розгляд сесії дане питання трохи пізніше, щоб мати змогу вивчити це питання більш досконало, винести на обговорення членів організації, власників городів.

Були розглянуті і інші питання, а саме: подання клопотання на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Ватутіне»,  подання для нагородження членів організації з нагоди 32-ої річниці аварії на ЧАЕС, обговорені заходи з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги та Дня міста, визначені напрямки діяльності ветеранської організації  щодо підтримання постійного контакту з ветеранами учасниками бойових дій.

Було вирішено у травні провести зустріч міського голови з членами організації на тему: «Як вам живеться, ветерани».

Інформація міської організації ветеранів