UAEU2.JPG

2 квітня 2018 року директор Ватутінського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Алла Чорнобай провела робочу нараду із фахівцями із соціальної роботи Центру.

Основні питання, які розглядалися на нараді, це надання першої необхідної допомоги учасникам АТО та членам їх сімей; виявлення сімей та дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, та надання допомоги у вирішенні їх проблем, насамперед, на ранніх етапах сімейних криз; попередження раннього соціального сирітства, виховання дітей в сім’ях, зміцнення інституту сім’ї; надання необхідної допомоги у вирішенні проблем сімей (збереженні сімейного середовища для дитини, запобіганні вилученню дітей із сімей, допомозі соціально неадаптованим сім’ям у набутті навичок відповідального батьківства та пошуку власних ресурсів для самостійного розв’язання життєвих проблем сім’ї).

 На нараді директор Алла Чорнобай проаналізувала та підвела підсумки діяльності Центру за І квартал поточного року, звернула увагу на кількісні та якісні показники роботи. Також під час наради були обговорені основні проблемні питання, визначено шляхи їх вирішення.

На завершення Алла Чорнобай назвала пріоритетні напрямки роботи на наступний квартал. Зокрема основними з них  визначено:  

-    підвищення якості соціальних послуг сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах;  

-  забезпечення системної роботи щодо надання фахової підтримки вразливим категоріям населення;

 -   впровадження послуги сімейного патронату над дитиною.

Інформація Ватутінського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді