UAEU2.JPG

28 березня в міському Палаці культури відбувся благодійний концерт кращих учнів дитячої школи мистецтв «Весняні зустрічі». Присутні в залі мали можливість полинути у дивовижний світ музики, яка завдяки нашим маленьким артистам дала можливість побувати у різних куточках планети, у різних епохах, відчути сум, замріяність, сміливість, радість  і всі ці емоції пережити, коли її величність музика, торкається струн нашої душі.

В концерті взяли участь юні музиканти  всіх класів - від першого  до випускного.  Вже 30 і 31 березня солісти – виконавці будуть представлять нашу школу на відповідальному обласному конкурсі виконавської майстерності  в місті Умань.

В концертній програмі прозвучали сольні та ансамблеві номери, твори сучасних  композиторів,  народні  і естрадні пісні. Глядачі тепло зустрічали  учнів, які майстерно грали на скрипці, домрі, бандурі, гітарі, фортепіано, трубі, флейті, баяні, акордеоні, читали вірші, виконували вокальні твори. Тож побажаємо нашим учням нових творчих успіхів та перемог на обласному конкурсі!

Інформація дитячої школи мистецтв