UAEU2.JPG

Сьогодні знову виникла аварійна ситуація на самотічному каналізаційному колекторі по вулиці Комарова. На даний час там працює аварійна бригада комунального виробничого підприємства «Водоканал».

По причині відсутності зливової каналізації по вул.Ювілейній (особливо в районі базару) люди руйнують люки каналізаційних колодязів та зливають талі та ливневі води в каналізаційну мережу. Разом з талими водами в мережу попадає пісок та різноманітне сміття, що і являється причиною засмічення мережі.

Враховуючи, що залізобетонному колектору в районі вул.Комарова більше п’ятидесяти років і труби зруйновані, він не витримує навіть потоку каналізаційних стоків тому і виникають часті засмічення.

При прочищені мережі  21, 26 та 27 березня цього року  з колектору вилучено велику кількість сміття (дошки, ганчір’я, пластикові пляшки).

Станом на 15 год. 28 березня 2018 р. роботи по прочищенню самотічного каналізаційного колектора по вул. Комарова продовжуються.

Користуючись нагодою звертаємось до мешканців міста  з проханням не руйнувати люки каналізаційних колодязів та не кидати в них сміття.

Інформація  Ватутінського КВП „Водоканал”