gerbuk.JPG

У селі Білозір’ї, що під Черкасами, на території навчально-оздоровчого комплексу Білозірської сільської академії футболу «Зоря-Черкаський Дніпро» пройшли змагання на Кубок України з футзалу серед юнаків 2007-2008 років народження U-11.

На турнірі було представлено 14 команд із різних регіонів України. Однією з кращих тут вважалася збірна під назвою «ЧЕРКАЩАНИ», у якій грали діти із міста  Ватутіне та м.Сміли  (в неї ввійшли 4 дитини з м.Сміла).  З нашого міста до команди увійшли вихованці дитячої юнацько-спортивної школи: Дудник Назар, Григоренко Артем, Бариш Ілля, Тараненко Денис, Бебешко Олександр, Маркопольський Влад та  Заховайко Максим.

Зрештою вона і стала переможцем, обігравши у фіналі своїх суперників із Христинівки. Тренував юних любителів футболу досвідчений тренер Сергій Піддячий із Ватутіного.  Спонсорами  збірної  є  секретар  Політичної ради ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Анатолій Семинога, член обласної ради ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Віталій Лисенко та депутат Черкаської обласної ради від ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Олександр Коваленко.

- Ми довго та наполегливо готувалися до цих змагань. Разом із своїм колегою із м.Сміли Віталієм Прудніковим створили  збірну команду, яка виправдала всі сподівання і продемонструвала чудовий результат. Ми - чемпіони України! Це досягнення дітей завдяки їхній титанічній праці на тренуваннях. Також  ми всі висловлюємо подяку від спортсменів та їхніх батьків Всеукраїнському об’єднанню «ЧЕРКАЩАНИ», а особливо Анатолію Семинозі, Віталію Лисенку та Олександру  Коваленку - за підтримку і допомогу у виступі наших дітей на змаганнях. Адже сьогодні підтримка у спорті є дуже важливою., - так прокоментував цю радісну подію тренер Сергій Піддячий.

Спортсмени та тренери збірної ВО «ЧЕРКАЩАНИ» отримали медалі та Кубок чемпіона.

Інформація дитячої юнацько-спортивної школи