UAEU2.JPG

23 березня свято всіх метеорологів нашої планети, які об’єднані і координуються  Всесвітньою метеорологічною організацією. Метеорологія – дуже важлива та цікава наука, що має великий інтелектуальний і технічний потенціал. По всій земній кулі працює  мережа метеостанцій, на орбіті  планети Земля постійно літають супутники, для того щоб щодня був свіжий прогноз погоди для людей та народного господарства.  

Робота метеорологів та синоптиків  потребує високого рівня знань, уважності,  зібраності, відповідальності. Цілодобово, навіть в цей святковий день, працює і наша метеостанція Звенигородка, на якій з 1957 року ні на мить не припиняються спостереження за навколишнім середовищем. Кожна краплинка дощу чи сніжинка, кожна хмаринка під пильним наглядом чергового спостережника - метеоролога.

Вітаю своїх колег-метеорологів  з професійним святом.   Бажаю всім міцного здоров’я, добробуту в родинах, щоб робота приносила задоволення і достатнє матеріальне забезпечення! Процвітання нашій державі  і, зокрема,  нашій службі,  а також мирного голубого неба над головою!

Начальник метеостанції Звенигородка Т.Лисенко