gerbuk.JPG

Керуючий справами виконавчого комітету Таїсія Стеценко сьогодні провела нараду з працівниками структурних підрозділів виконкому щодо стану подачі електронних декларацій.

Таїсія Вікторівна наголосила, що електронне декларування є ефективним засобом запобігання корупції в органах місцевого самоврядування. Вона звернула увагу, що до завершення подачі декларацій за 2017 рік залишилось мало часу, тому всім, хто не подав свою декларацію до НАЗК, необхідно це зробити якнайшвидше. При невчасній її подачі до НАЗК направляється повідомлення про порушення термінів подання декларації.

Керівник повідомила, що на сайті НАЗК є всі роз’яснення по заповненню декларацій, з ним потрібно уважно ознайомитись перед заповненням декларації, щоб не допустити помилок. Також потрібно особливу увагу звертати на зміни в майновому стані, вносити інформацію про кредитні зобов’язання, дохід від отримання спадщини, а також вносить інформацію про монетизацію субсидії – це теж вважається доходом.

Таїсія Вікторів висловила надію, що всі працівники виконавчого комітету подадуть свої декларації у визначені законом терміни.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики