UAEU2.JPG

В міському Палаці культури почалася справжня театральна весна. 15 березня відбулися дві вистави, в яких зіграли юні актори зразкового аматорського театрального колективу «На біс!».

Старша група театру представила виставу «Синій птах» за мотивами п’єси Метерлінка. У цій виставі піднялися одвічні філософські питання пошуку щастя, питання природа-людина та що є важливішим в нашому житті. Вистава була створена не для розваги, а більше для роздумів кожного глядача над питанням «Що є щастя?»

Друга вистава мала назву «Білосніжка», за мотивами казки «Білосніжка та семеро гномів» Братів Грімм. Маленькі актори старалися якнайкраще перевтілитися та зіграти свої ролі, не забути текст, і в більшості їм це вдалося. Особливо хочеться відмітити акторські роботу маленьких актрис – Вікторії Гец та Катерини Васянович, які зіграли свої ролі на відмінно.

Робота над виставами в театрі продовжується, скоро Ватутінський глядач побачить ще одну виставу середньої групи «На біс!»  - «За двома зайцями» за мотивами Старицького.

Дякуємо всім, хто прийшов до нас на виставу і підтримав маленьких акторів.

Інформація керівника зразкового театрального колективу «На біс!» Ю.Красильник