gerbuk.JPG

14 березня поточного року в рамках Днів відкритих дверей у роботодавця керівник Приватного підприємства «Будсервіс КО» Олександр Климчук та  бухгалтер Інна Поліщук презентували роботу підприємства.

В заході взяли участь директор Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості Світлана Бабенко, заступник начальника відділу надання соціальних послуг філії Ніна Крикун, провідний фахівець з питань зайнятості Микола Козій, пошукачі роботи з числа безробітних.

Представники роботодавця ознайомили присутніх з матеріально-технічною базою підприємства, з механізмами та транспортними засобами за допомогою яких виконуються роботи на ремонті, будівництві доріг та вивезенні сміття. Керівник підприємства звернув увагу на умови праці найманих працівників, на забезпеченість необхідними інструментами, які використовуються при виконання ремонтних робіт, на відповідальне ставлення до ремонтних робіт машин та механізмів з боку роботодавця.

Олександр Климчук поінформував присутніх щодо перспективних вакансій на сезон проведення робіт на дорогах з твердим покриттям та запросив пошукачів роботи бути працевлаштованими на підприємство.

Інформація Ватутінської міської філії Черкаського обласного центру зайнятості