UAEU2.JPG

Сьогодні з нагоди Дня українського добровольця перший заступник міського голови Юрій Кубявка та секретар міської ради Сергій Бабюк поклали квіти до могил наших земляків Євгена Іванченка, Богдана Мороза та Ольги Зеленюк-Юріної, які захищали рідну Україну в зоні проведення антитерористичної операції.

Євген Іванченко загинув 8 серпня 2015 року від вогнепального поранення у голову поблизу села Широкине у стрілецькому бою з диверсійно-розвідувальною групою противника під час проходження служби в зоні АТО. Був бійцем 36-ї окремо бригади 501-го окремого батальйону морської піхоти.

Богдан Мороз помер 29 травня 2016 року під час виконання бойового завдання під Маріуполем через відрив тромбу. Проходив службу в окремому загоні спеціального призначення "Азов".

Ольга Зеленюк-Юріна воювала в батальйоні Збройних Сил України «Донбас-Україна», їздила волонтером у зону АТО. Служила у Маріупольському аеропорту, здебільшого працювала з військовим психологом.  Померла 2 січня 2018 року після довготривалої боротьби з онкологічною недугою.

Нашим Героям вічна пам'ять і слава!

Інформація відділу з питань внутрішньої політики