UAEU2.JPG

3 березня 2018 року дитячо – юнацька спортивна школа гостинно відчинила свої двері для зустрічі найкращих, найспортивніших сімей нашого міста. Спортивні родини зібралися, щоб позмагатися у силі, спритності та винахідливості у веселому святі «Мама, тато, я – спортивна сім’я» з нагоди Міжнародного жіночого Дня 8 Березня. Цей фестиваль уже став традиційним, поєднавши і спорт, і розваги, і здорову конкуренцію.

Учасників змагань привітав секретар Ватутінської міської ради Сергій Бабюк, який побажав сім`ям міцного здоров`я, успіхів та перемог.

Участь у заході взяли 7 родин, які різні за інтересами, вподобаннями, професіями, але цього дня їх об’єднав спорт. Батьки не втратили найголовнішого - молодечого запалу і таланту повертатися в дитинство.

Головним суддею змагань був Василь Божко, методист з фізичного виховання відділу освіти, який  на найвищому рівні здійснив суддівство.

Після пояснення простих правил команди «кинулися в бій». У залі вирували справжні спортивні пристрасті. Свої силу і швидкість дорослі і діти могли показати в різноманітних та цікавих естафетах. За результатами наполегливої боротьби призерами та переможцями стали:  

- серед учасників молодшої групи:

Сім’я Поліщуків – І місце,  Сім’я Лещенків – ІІ місце,  Сім’я  Міщенків – ІІІ місце

- серед учасників старшої групи:

Сім’я Лещенків – І місце, Сім’я Важлівцевих – ІІ місце,  Сім’я Скляр – ІІІ місце

Яскраві емоції радості, щастя і надії переповнювали також сім’ї учасників: Вовкотруб та Овод.

Всі учасники спортивного свята були нагороджені грамотами та цінними подарунками від виконавчого комітету Ватутінської міської ради.

Вітаємо всіх учасників спортивного фестивалю і бажаємо й надалі бути прикладом здорових, гармонійних і щасливих сімей!

Інформація сектору у справах сім`ї, дітей, молоді та спорту