gerbuk.JPG

Напевно, кожна дитина найбільше чекає Новорічні свята, адже це найкращі дні року! Сяюча вогнями ялинка, шарудливі спіралі мішури, різнокольорові коробочки подарунків і, зрозуміло, довгоочікувані новорічні канікули. Ці дні дають нам, дорослим, можливість хоч один день побути чарівниками для дітей, адже вони потребують особливої уваги.

2 січня 2018 року в міському Палаці культури відбувся міський благодійний ранок для дітей соціально незахищених категорій. На святковий захід були запрошені діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних  малозабезпечених сімей, а також діти із сімей, які потрапили в складні життєві обставини. Діти були не лише вдячними глядачами, а й  із задоволенням брали активну участь у новорічних конкурсах та іграх, охоче водили хороводи із казковими героями, розповідали вірші, колядки, щедрівки Дідусю Морозу та Снігуроньці.

Спеціалісти служби у справах дітей та сектору у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту, вручаючи солодкі подарунки від виконавчого комітету міської ради та управління у справах сім'ї, молоді та спорту Черкаської обласної держадміністрації, бажали дітворі гарних свят, хороших оцінок та добрих людей на їхньому життєвому шляху.

З власної ініціативи, протягом 2017 року міські заходи для дітей підтримували та надавали благодійну допомогу підприємець Роман Соломаха та наш земляк директор Благодійного Фонду «Діти квіти Планети» Валерій Нечитайло. Не залишились благодійники байдужими і під час проведення Новорічно-Різдвяних свят. Разом з міським головою Олександром Лисюком вони завітали на новорічне свято, привітали дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають у дитячому будинку сімейного типу і прийомних сім’ях, побажали щастя, добробуту, злагоди в родинах та вручили їм подарунки.

За сприяння народного депутата Верховної ради України Валентина Ничипоренка, не залишилися без солодощів і учасники концертно-розважальної Новорічної програми, які приклали масу зусиль готуючи цікаві номери.

Батьки багатодітних родин, опікуни, прийомні батьки, батьки – вихователі та діти щиро вдячні за чудове свято всім, хто подарував їм чарівне новорічне диво.

Інформація сектору у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту