gerbuk.JPG

Найцінніше, що є в нашому житті – це мир і спокій, які забезпечуються нелегкими зусиллями тих, хто несе військову службу та боронить країну від ворожих зазіхань,  Завдяки їх самовідданості, вірності військовому обов’язку, героїзму і мужності ми спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі під мирним небом. Серед тих, хто сьогодні стоїть на захисті нашої держави є й наші земляки, яким хочеться до свята зробити приємні сюрпризи.

За ініціативи міського голови Олександра Лисюка, працівники міської ради та виконавчого комітету до Дня захисника України зібрали посилки для відправлення бійцям, які проходять службу в зоні проведення антитерористичної операції. Були придбані продукти, засоби гігієни та інші речі, які стануть у нагоді нашим бійцям.

Особливе місце серед гостинців з рідного краю займають малюнки, поробки, листівки та обереги, виготовлені тендітними руками діток наших працівників. Кожен дитячий виріб зроблений з любов’ю. В них написані прості і в той же час зворушливі слова: «Повертайтесь живими», «Україна  за Вас вболіває», «Дорогі солдати. Дякуємо за захист. Ви наші Герої»,  «Ми чекаємо!, «Слава Україні», «Віримо в перемогу України», «Ми за мир», «Україна в нас єдина – бережіть її», «Ми переможемо», «З Україною в серці».

Разом в гостинцями ми відправляємо нашим солдатам сердечні вітання зі святом, силу палкої молитви і щиру віру в те, що всі вони обов`язково повернуться додому з перемогою живими і неушкодженими.

Інформація відділу з питань внутрішньої політики