gerbuk.JPG

З метою дотримання вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та Правил утримання території м. Ватутіне, затверджених рішенням Ватутінської міської ради від 31.05.2006 р. №2-69/V із змінами та уникнення візиту головного спеціаліста, інспектора з благоустрою, звертаємось з проханням до власників та орендарів житлових будинків приватного сектору щодо виконання обов’язку в сфері благоустрою:  утримання в належному санітарному та естетичному вигляді присадибної та прибудинкової території (проведення покосу трави та обрізка дерев, за необхідності).

Кожному з нас приємно прогулюватися вулицями нашого міста, коли обабіч наших будинків не росте висока трава, а дерева, що розрослися - не заважають проходу по тротуарам.

Відтак, прошу кожного знайти час та провести роботи щодо упорядкування прилеглої та прибудинкової території біля свої будинків (території між тротуаром і дорогою – по вул. Захисників України, Першобудівників, Юрківська, Зоряна та подібним їм вулицям).

Якщо кожен долучиться до такої роботи, наше місто стане ще більш доглянутим та красивішим, особливо перед святами, що наближаються.

Інформація головного спеціаліста, інспектора з благоустрою