UAEU2.JPG

У відділі ведення Державного реєстру виборців функціонує програмний ресурс “Особистий кабінет виборця”. В людини немає часу особисто звернутися до працівників відділу, щоб перевірити своє включення/невключення до Реєстру, правильність написання прізвища, імені, по-батькові та виборчої адреси, тоді особа може створити свій особистий електронний кабінет та перевірити всі ці дані без черг та з мінімальною затратою часу, за умови наявності доступу до глобальної інформаційної мережі Інтернет.

 Процедура реєстрації на сайті доволі проста. Для створення кабінету необхідно:

- зайти на офіційний веб-сайт «Державний реєстр виборців» (www.drv.gov.ua),

- натиснути кнопку “Особистий кабінет виборця”,

- заповнити реєстраційну картку, вказавши e-mail, прізвище, ім’я, по-батькові, дату народження

- надіслати свій запит.

Орієнтовно протягом доби надійде відповідь на електронну пошту. Отримана інформація обробляється спеціалістами відділу й проводяться виправлення в реєстрі без присутності особи. Відомості про персональні дані виборця конфіденційні і обробляються відповідальними працівниками, які мають спеціалізований доступ до бази даних Реєстру.

Звертаємо увагу! Лише в тому випадку, якщо надійде відповідь, що запис відносно запитувача відсутній або потребує уточнення, людині необхідно буде особисто звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців, обов'язково маючи при собі паспорт.

Також велике прохання до родичів виборців, які померли за кордоном, надати до відділу свідоцтво про смерть. Відомості про таких виборців до відділу не подаються і єдине джерело інформації, це інформація від родичів та близьких.

За консультацією щодо створення “особистого кабінету виборця” та інших питань, пов'язаних з Державним реєстром виборців, звертайтеся за адресою: просп. Дружби, 8, 1 поверх, каб.№13

телефон для довідок: 6-13-73

Навчальне відео реєстрації: 

Інформація відділу ведення Державного реєстру виборців