gerbuk.JPG

Шановні жителі Ватутінської міської територіальної громади!

Вітання міського голови з Днем Конституції УкраїниЩиро вітаю всіх з визначним державним святом – Днем Конституції України.

25 років тому, 28 червня 1996 року, відбулася визначна історична подія - було прийнято першу Конституцію незалежної української держави. Вона гарантувала кожному громадянину загальновизнані права та свободи, закріпивши ідеали справедливості та рівності, які сповідують усі цивілізовані країни світу.

Нехай це свято додає нам наснаги і творчих здобутків в ім'я процвітання незалежної  Батьківщини, не міліє джерело віри,надії і любові до рідної землі, щохвилини прибувають світлі промені енергії, наповнює впевненість у щасливому майбутньому.

Бажаю всім міцного здоров'я, мирного неба, бадьорості духу та творчого натхнення, добробуту і затишку у родинах, мудрості і взаєморозуміння, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради розквіту нашої  України.

Нехай нарешті скінчиться війна, відступить коронавірус, запанує злагода на нашій землі і над українською державою буде чисте небо, лагідне життєдайне сонце та мир. А ми разом будемо будувати демократичне громадянське суспільство, сповідувати європейські цінності, дотримуватись норм Основного Закону держави в ім’я побудови реально правової держави.

         Зі святом! З Днем Конституції! Слава Україні!

З повагою міський голова Олександр Заборовець