gerbuk.JPG

30 вересня мешканці міста спостерігали явище, яке одних обурювало,  у інших викликало подив, а деякі розпочали писати гнівні пости у соціальних мережах – вдень по місту було включене вуличне освітлення.

Щоб розрядити ситуацію надаємо роз’яснення керівника Ватутінського виробничого управління житлово-комунального господарства Олександра Костікова, який зазначив, що  включення вуличного освітлення в денний час було здійснено з метою виявлення технічних  недоліків  мереж та кількості перегорілих ламп. При знеструмленій мережі цього зробити практично не можливо.

Як коментує дану ситуацію перший заступник міського голови Юрій Кубявка: - «За результатами перевірки встановлено, що пошкоджено 300 ліхтарів, які потрібно замінити. Буде проведено обрахунок потреби в коштах і подані пропозиції для виділення фінансового ресурсу з міського бюджету для виконання заміни засобів освітлення».

Все це робиться для того, щоб в осінньо-зимовий період у вечірній час містяни та гості  міста ходили освітленими вулицями.

За інформацією Ватутінського виробничого управління житлово-комунального господарства