UAEU2.JPG

Щиро вітаю посадових осіб і ветеранів органів місцевого самоврядування, депутатів різних рівнів і скликань, громадських діячів, всіх активних жителів громади з Днем місцевого самоврядування!

Місцеве самоврядування – це дієвий інститут народовладдя, демократизації  суспільних  відносин  та  зміцнення української державності, який є найближчою ланкою у взаєминах з громадою.  Воно покликане забезпечити гідні умови і якісний рівень життя, надання адміністративних та соціальних послуг кожному громадянинові, допомогти у вирішенні проблем. Тому в органах місцевого самоврядування працюють високоосвічені, активні, відповідальні, наполегливі люди, спеціалісти своєї справи з відкритим серцем і креативним мисленням. 

Дякую за наполегливу працю задля розвитку нашої громади, за активну громадську діяльність, за єднання у складний для країни час, за витримку і розуміння всім, хто вкладає свій посильний внесок у розвиток народовладдя: народному депутату Сергію Нагорняку, депутатам обласного та районного рівня, депутатському корпусу міської ради, активістам громадських об'єднань, своїй команді, працівникам місцевого самоврядування та всій громаді.

Сердечно бажаю всім мирного неба, добробуту, злагоди, достатку, міцного здоров'я та спільності у діях заради щасливого майбутнього нашої громади і країни.   Нехай непохитна віра у Перемогу додають усім нам сили та наснаги, щоб здолати всі негаразди. 

З повагою міський голова Олександр Заборовець