gerbuk.JPG

Щороку, 3 грудня, разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю, який нагадує людству про обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства.

Цей день підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав людей з інвалідністю та їх участі в житті суспільства.

Сьогодні люди з інвалідністю кожного дня доводять, що можуть жити повноцінним, насиченим життям, займатися спортом, творчістю, працювати і навіть ставити світові рекорди. Українські параолімпійці – неодноразові учасники та переможці змагань з різних спортивних дисциплін. Ми пишаємось ними, захоплюємось їх мужністю, силою духу і залізною волею.

Ми щиро бажаємо теплих стосунків з рідними та близькими людьми, творчої наснаги, бадьорості духу, міцного здоров’я, а також надалі залишатися прикладом безмежних людських можливостей та міцної сили волі, що їх породжує. Нехай справдяться всі бажання, мрії та задуми.

А також висловлюємо слова подяки всім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже щоденно надана їм допомога та підтримка є реальним виявом милосердя, людяності та любові до ближнього. Низький уклін за вашу складу, але таку вкрай потрібну роботу.

З повагою міський голова Олександр Заборовець